Vitt vitt vitt

Titti SchultzHealth & Lifestyle, LivetLeave a Comment

Jag älskar vinter. Jag vill ha massor av snö, det får gärna blåsa massor också så där så snön yr och biter mig i ansiktet. Det är bland det bästa jag vet. Precis det vädret mötte oss i Lofsdalen i går när vi kom hit.

IMG_5506

Våra vänner Hanna och Johan (för tydlighetens skull; det är inte Hanna och Johan på bilden, det är Johan och Erik) hyr en stuga här titt som tätt och den här gången tränger vi oss på. Min kille Erik älskar att åka skidor och är himla bra på det, jag tycker att det är kul en timme eller två sedan är jag redo för after ski, det tycker jag mycket om! Mina favoritsnöaktiviteter är annars att åka pulka, pulsa och rulla runt i snö, göra snöänglar och bygga snölyktor samt att åka snöskoter. Jag ÄLSKAR att köra skoter. Den här gången blir det inget skoteråkande men allt det där andra roar jag mig med. August som är sex år och mitt gudbarn tycker att det är väldigt konstigt men bra med en vuxen som tycker så mycket om att göra ”såna där barnsaker”.

IMG_5511

Annan fjällstugeaktivitet är till exempel att spela spel. August justerade reglerna kontinuerligt och beroende på om det gick bra eller dåligt för honom. Jag som är tävlingsmänniska har lite svårt att förstå det där med att man ska låta barn göra lite som de vill när man spelar spel, regler är regler brukar jag tänka och även säga högt så Hanna hade fullt upp med mig och August, jämka, hitta medelvägar och så. Till slut vann August fair and square och det fick vi alla vara nöjda med.

IMG_5515

Erik och August. August tycker att Erik är väldigt fräään. Märkligt tycker jag som ändå lever med Erik. Frän?

IMG_5520

Morgonens utsikt.

IMG_5525

Så var det dags för proceduren när alla ska få på sig alla lager med kläder, pjäxor, avbrott för någon som glömt kissa, stök och bök och så börjar man svettas innan man ens kommit ut genom dörren…

IMG_5529

IMG_5531

IMG_5533

IMG_5549

Gänget.

IMG_5536

Se upp i backen för den här!  (Alltså, hur go är han!? Och så vinkade han till kameran. Gullig och galen i ett, grym kombo!)

Då så, då gör vi det här.

/Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *