VIPkväll

Titti SchultzLivet, Stockholm1 Comment

I går var det kalas hos Bookbinders Design, jag fick äran att bjuda in vänner, bekanta, kollegor, bloggläsare, kända och okända härliga människor till en VIPkväll. Jag älskar Bookbinders Designs grejer och gick själv hem med en ordentlig shoppingkasse igår. En väldig massa människor jag tycker mycket om kom förbi, minglade och köpte julklappar till lyxiga rabatter.

IMG_2657

Kvällens sista kund blev min kusin Susen. Även om jag låtsades att det var min affär hela kvällen så är det egentligen Per som är chef. En mycket sympatisk man för övrigt, han gillar papper, pennor, kort och lådor mycket och så skriver han musik fick jag veta.

IMG_2648

IMG_2656

Fina Pekka och fina Erik.

IMG_2639

IMG_2654

Och här står jag och gosar in mig hos min bloggkollega Camilla Runberg. Jag ber om ursäkt att jag blev så närgången Camilla!

IMG_2635

IMG_2651

Min fina vän Karolina (journalist och imponerande författare) och hennes yngste son Tom som var kvällen gladaste minglare. Han är bedårande!

IMG_2636 Köpte man något så fanns möjligheten att få det präglat som man ville, alldeles gratis. Kul och lite lyxigt.

IMG_2643

IMG_2652

Svärmor Ulla och svärfar Helge kom förbi.

IMG_2638

IMG_2641

IMG_2649

En typiskt bra kväll och kanske kanske får jag möjlighet att göra det igen. Då kanske du vill komma!?

Kram, Titti.

 

 

One Comment on “VIPkväll”

  1. Tack snälla för eventet. Bookbinders Design är så fint koncept och lite mingel och shopping är aldrig fel. Det var väl fuskpälsen du ville åt när du gosade in dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *