Vilket hallabaloo

Titti SchultzLivet1 Comment

Jag måste ju dela med mig… 🙂

Jag var ju med i TV4:as rimstuga på julaftonsmorgon och bland annat fick vi ju det här mailet som jag visat tidigare:

IMG_3028

Jag inväntar apokalypsen… I går hände något annat stort, då blev jag också recenserad av en man som är expert på hur tv ska vara. Antar jag eftersom han recenserat tv i en kvällstidning i en herrans massa år. I går recenserade Anders Björkman på Expressen i alla fulla fall rimstugan i Nyhetsmorgon. Mycket smickrande. Typ.

IMG_3083

Luttrad och erfaren är han, ris och ros.  Jag skrattar väldigt mycket åt meningen ”Tyvärr fanns där också en rimstuga. Och som vanligt bestod den av tre personer som var usla på att rimma.”. Men jag tycker att recensenten är orättvis mot mina rimmarkollegor Daniel Paris och Lars-Åke Babsan Wilhelmsson för de var himla roliga och bra båda två.

Det går ju så klart inte att bli ledsen över det här, fyra korta stunder med rim i rutan, glädje och skratt, så känner jag.

Men tänk vilket ståhej. Över några rim. Vad ska man få vara med om härnäst? 🙂

I morgon bitti är jag tillbaka i Nyhetsmorgons studio, då ska jag prata böcker igen. Jag åker direkt från landet och om du är ointresserad av böcker så kan det ändå bli spännande att titta. Jag har nämligen glömt att plocka med mig vettiga ”tv-kläder” hit ut till vischan. Har du riktig tur dyker jag upp i min gamla glesbygdspäls, en fleece från Helly Hansen. Kan bli sevärt. Böckerna är två helt olika och jag tror att det kan bli härlig läsning från och med nu och en bit in på nästa år.

Ses vi kanske i morgon bitti!?

Kram, Titti.

 

 

One Comment on “Vilket hallabaloo”

  1. Came across this by misstake.Titti looks younger now than ten years ago.Swedens best radio personality just a pity it had to be Energy hälsa Gert if you see him.
    Nick

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *