Vilken härlig cool människa!

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Jag får träffa alla möjliga människor genom mitt jobb, i går sprang jag in i en kille uppe på radion och undrade vem han hälsade på, han såg lite vilsen ut. Det visade sig vara en av världens mest populära DJs. Zedd. DJ Zedd. Han har varit i hop med Selena Gomez (även om det verkar vara slut nu) och de har en hit i hop.

De sprang på varandra av en slump för att Zedd behövde gå på toaletten och där någonstans grep ödet in.

Jag bestämde mig i alla fall för att intervjua honom lite, vi spelar ju hans låtar och det gäller att passa på. Jag har träffat en del kändisar och snabbt stigande stjärnor, folk är nästan alltid trevliga även om några i bland är lite väl fräna för sitt eget bästa. Men Zedd, en helt jäkla magiskt fantastiskt trevlig människa. Han kändes på riktigt, hade humor, var proffsig och full av integritet men var samtidigt väldigt generös med sig själv. Inte en tillstymmelse till attityd och samtidigt cool. Väldigt roligt. Och vi hade roligt.

Vi körde dj-skola och vi gjorde den berömda dj-gesten tillsammans. Den ena mer entusiastisk än den andre…

IMG_4046

IMG_4060Jag, Zedd (som heter Anton Zaslavski i passet. Han är född i Ryssland men uppväxt i Tyskland och bor i USA) och min kollega Roger (född i gävle, bor nu på Södermalm i Stockholm). Det visade sig också att DJs bara drar i en liten spak när de står där upp i dj-båset. Men de har ju obekväma arbetstider så det är väl därför de riktigt framgångsrika tjänar så väldigt mycket pengar… Zedd har massor av svenska kompisar, Max Martin, Alesso, Ingrosso, Axwell och Miriam Bryant för att nämna några. Och nu även mig  😉 . Zedd började spela piano när han var fyra år gammal, i all hans musik som känns väldigt elektronisk, finns alltid ett piano upplyste han.

IMG_4070

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är dock oklart om vi verkligen gör Summerburst tillsammans… Min kollega Ola tog fram affischen lite snabbt utfall att! 🙂 Jag gissar att man kan ana att Zedd var en glad överraskning och man ska hylla folk som hyllas bör.

 

Rave on! /DJ Titti. (Plats för skratt.)

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *