Vilken grej!

Titti SchultzLivet, TravelLeave a Comment

I förrgår fick jag nys om att världens bästa Jill (Jill Johnson – vem annars!) skulle inta Dalhalla i Rättvik med sitt band. Det är stort, inte så där jättemånga artister som ensamma får köra en konsert där. Ofta är det flera artister tillsammans eller opera eller BAO med gästartister och så. Men fina Jill hon fick Dalhalla för sig själv med sin musik. Jag och Jill har känt varandra länge och jag blev helt till mig när jag såg att hon var på ingång. Inte en vettig biljett fanns att köpa. Dalhalla tar runt 5 000 pers och det hade Jill redan fyllt. Jill och jag hördes om det och hon är världens finaste och fixade in mig, Erik och Eriks mamma och pappa, Ulla och Helge. Vilken fest! Jill är alltid väldigt bra men extra roligt var det att se henne i Dalhalla för där hade jag aldrig varit. Vilken plats!

IMG_2559

IMG_2552

Vi kom genom skogen…

IMG_2563

Gabriel Kelley var förband. Vilken röst! Lite allmänt skitigt härlig och han verkar vara väldigt snäll. Han och Jill skriver låtar tillsammans också. Vi fick för övrigt höra massor av ny musik som kommer på nästa platta som är på ingång, det kommer att bli en bra platta!

IMG_2648

I väntan på… Vädret var lite svajigt. Älskar Erik i regncape. Erik verkar också väldigt nöjd…  🙂

IMG_2578

Vi var några stycken… Vädret var som sagt lite risky business och jag antar att det är därför så många ser så sura ut! För inte var det Jill, jäklar vad hon levererade!

IMG_2591

IMG_2612

Vi hängde backstage med Jill och dalahästen hon fick av Dalhallamänniskorna.

IMG_2611

IMG_2614

Jag har aldrig sett en så stor discoboll tidigare, det tycker jag att man kan se på mitt ansiktsuttryck också… Tagen av stundens allvar.

IMG_2617

Jag rev av ett litet nummer.

IMG_2625

En magisk plats. Och en riktigt grym konsert med Jill. Vilken kväll!

Kram, Titti

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *