Vilken fest!

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Världsklass! Ska jag bara välja ett ord så blir det, världsklass. Steffo Törnquist har just fyllt 60 år och bjöd in till ett fantastiskt, roligt, varmt, överraskande, bubbligt, generöst, personligt och kärleksfullt födelsedagskalas i lördags. Samling 16.00 på Operakällaren i Stockholm, alla var där. Och jag trodde nog inte att jag skulle bli kvar till halv tre. Men så blev det. Mingel, bubbel, middag, tal, dans, musik…det ville aldrig ta slut. 10 olika maträtter serverades som på ett litet pärlband, noga utvalt av födelsedagsbarnet som ju älskar och är grym på mat och dryck. Detta följdes av åtta olika desserter och när jag precis hämtat mig så serverades vickningen! Däremellan garv och dans med riktiga sköningar. Så mycket glädje och kärlek, vi är många som tycker mycket om Steffo. Och Steffo och hans fru Carro hade satt i hop en M A G N I F I K fest!

IMG_3903

IMG_3913

IMG_3923

IMG_3964

IMG_3973

Patrik Isaksson spelade och inte ett öga var torrt, sedan spelade han igen och då dansade vi oss svettiga.

IMG_4011

Tony, som jag numera kallar Spencer (läs hans bok om du blir nyfiken på varför), en härlig man att sitta nära under en middag!

IMG_3945

IMG_3941

Herr och fru Strömstedt framförde en sång om en cigarr. Andreas Johnson höll takten med ett litet ägg…

IMG_3997

Man måste älska Bengans tröja.

IMG_4023

Jag fick Steffos fru Carro i knät och man kan ha det sämre. Och så Hille, Kristin, Marie och Casten.

IMG_4033

De kom tvåa i Let´s Dance, Cissi och Steffo. Här bjuder de på sitt paradnummer, en slowfox. Cissi och hennes pojkvän hade tagit fram en miniatyr glassko till Steffo och vi utsåg honom unisont till kvällens vinnare!

IMG_4001

Det fanns en photobooth! Det är så roligt. Här har du mig och Kokostoppen, som egentligen heter Anna. Kul och bra att nässprayen fick en sån central placering. (Är lite förkyld och måste vid fototillfället ha känt mig lite täppt.) Och så läppglans.

IMG_3946

Vi blev fler och fler i fotolådan! Anna, Carro, Tilde och Kristin.

IMG_4042

IMG_4038

IMG_4034

IMG_4049

IMG_4050

Jag blir fortfarande glad bara jag tänker på festen. Tack Steffo!

Kram, Titti.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *