Veckan som gick

Titti SchultzFashion, Food & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

Den här veckan har jag försökt fokusera på sånt och såna som jag tycker om. Jag försökte kapa så många måsten jag bara kunde. Några möten, en krönika, ett par telefonintervjuer och ett uppdrag i Sundsvall blev det ändå, men det var också mest roligt! Men lite höstlov gav jag mig själv.

Det blev en trevlig middag med Karolina, som ju också bloggar här på Vavawoom. Vi pratade bloggar förstås, livet, galna snubbar, planer, drömmar och en del om vädret som Karolina inte är nöjd med.

Det blev en snabb sväng till Gävle till mamma och pappa och jag hann träffa min bästis Sanna och hennes fina pojkar Victor och Ludvig. Jag är Victors gudmor och det är en lyx. Det är världens bästa killar och de var extra snälla och lät mig och Sanna gå ett varv på Köpis, ett stort köpcentrum utanför Gävle…

img_6375

img_6378

img_6380

img_6381

Här tröt energin en aning…

img_6412

Jag sprang backintervaller på Åkermanskulle som ligger nära där jag är uppväxt. Här har jag åkt väldigt mycket pulka och en gång körde jag in i en stubbe och bröt armen, stubben stod kvar. Armen är också kvar.

img_6410

img_6358

Det blev ett varv på stan med Maria. Och middag på…

img_6342

…på Ling Long. Gott som attan men inte fantastiskt.

img_6528

Mathilde och jag körde kulturtantonsdag och det ska vi göra igen. Otroligt härligt! Vi var på Fotografiska och på brudklänningsutställningen på Slottet bland annat. Men det kräver ett helt eget inlägg!

img_6374

En skön vecka!

Kram.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *