Vårtecken

Titti SchultzLivet2 Comments

Inte av det härligaste slaget, men ändå. Det är vår när stockholmarna går man ur huse och myser i solen så att papperskorgarna inte räcker till. Så här såg det ut i går då jag och min kille tog oss en glass i solen. Vi var de enda som fortfarande hade mössa och dunjacka, nästan i alla fall. Men minns vad din mamma sa (eller var det mormor?), man ska svettas in våren.

Tjockt med folk på (det ganska äckliga konstgräset) på Nytorget.

När det gäller skräpet skall ingen skugga falla över människorna på bilden!!

Vi köpte jättenyttig, jättedyr och jättegod hallonglass utan några som helst tillsatser på Urban Deli på hörnet. Och jag gillar det stället, dels för att de säljer så mycket bra grejer, maten är god och folk är glada. Däremot har jag märkt att när man handlar i matkassan så har personalen blivit mindre och mindre varma och glada på sistone. Trist för mig så klart, i dag störde jag till exempel tjejen i kassan med mitt glassköp, hon ville ju mycket hellre prata med sin kompis som stod bakom mig, inte i kön utan mer i fast position för att kunna konversera. Tur att hon i kassan var så rutinerad att hon kunde ta betalt för min glass utan att säga ett enda ord till mig. Jag fick ut mig hej, tack och förlåt att jag störde er två. Jag tror inte att de hörde.

Man matchar.

/T

 

 

 

2 Comments on “Vårtecken”

  1. Bodde på Hotels with Urban Deli när jag var i Stockholm i september. Älskade stället!! Takterassen i solsken, frukosten, inredningen på rummet. Allt i toppklass!!

  2. Härligt med en så skön erfarenhet. Urban Deli bredvid hotellet jag tror att du syftar på ligger nere i city. Också trevligt!!
    /Titti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *