V I K T I G T

Titti SchultzLivet1 Comment

Flickan här ovanför heter Sofia. Hon finns inte på riktigt och ändå är hon väldigt mycket på riktigt. Sofia är skapad av hundratals foton på barn som ingen pratar om, de lever i länder med katastrofer som ingen pratar om. Eller lever…många av dessa barnen existerar bara. Sofia representerar alla de barnen. De kan vara föräldralösa efter föräldrar som dött i sjukdomar eller krig. Det kan vara barn som tvingats lämna sina hem och länder på grund av krig. Många av de här barnen vill inget annat än att gå i skolan, leka och vara trygga med sina familjer. Sofia ger alla de här okända barnen ett ansikte och berättar deras historier. De här barnen kan vi hjälpas åt att hjälpa, du hjälper på ett väldigt effektivt sätt genom att bli världsförälder. Det kan man bli flera gånger om om man kan och vill. Läs gärna lite mera: unicef.se/sofia 

Du hjälper också genom att dela den här informationen. Vill du får du gärna gå in på mitt instagram ( @tittischultz ) och låna bilden där (samma som den här ovanför och lätt att skärmdumpa) eller kopiera här. Här är en text som du gärna får använda:

Sofia är barnen som ingen ser, i katastroferna ingen pratar om. Bli Världsförälder på Unicef.se och kämpa för varenda unge. #FörSofia #unicef  

Att jag ber dig dela bilden och texten är för att varje världsförälder som tillkommer gör stor skillnad. Kanske är det så att du just nu inte har ekonomi för att bli världsförälder, då hjälper du massor bara genom att dela i dina sociala kanaler. Kanske kan du göra både och, dela och bli världsförälder. Det är självklart ditt val.

Här är också en länk med en film. Sofia berättar flera barns berättelser. Filmen är inte lång, titta på den är du snäll. Även den länken är självklart fri att dela.

https://www.facebook.com/UNICEF-Sverige/videos/vb.59324455950/10153420132950951/?type=2&theater

IMG_6771

Jag påminner också om att den andra maj (kl 20.00) är det dags för Humorgalan på TV4, insamlingsgalan till förmån för Unicef.

Många kramar,

Titti.

 

(Att vara världsförälder kostar 100 kr i månaden.)

 

One Comment on “V I K T I G T”

  1. Varmt tack Titti för att du hjälper oss uppmärksamma #FörSofia och barnen som ingen ser. 🙂

    Hälsningar,
    Monica på UNICEF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *