Ut…

Titti SchultzLivet4 Comments

…ur stan. Landade i spat. Mälaren har skärpt till sig, det är varmare i vattnet och det är blåare än blått. Jag badade. Simmade till och med en bit. Så jäkla härligt!

IMG_7518

IMG_7521

IMG_7522Flox. Älskar den. Enkel och pålitlig. Den påminner mig om min mormor Hjördis som alltid hade såna i rabatten. Extra plus för att rådjuren inte tycker om dem, de måste smaka hemskt. Kanske som de luktar för det är heller inte riktigt kul.

IMG_7512Slänger in den här bilden också. Jag vet inte om du är uppe vid halv fem på morgnarna, om inte så är det kanske kul att få veta vad du missar. Sofia Kyrka på Södermalm i rosa morgonljus i morse till exempel. Sofia levererar alltid, oavsett årstid.Hon liksom klär i alla väder. Jag brände av en bild innan jag kastade mig i bilen till jobbet.

Jag passar på att fråga igen, visst hör du av dig och frågar om det är något du undrar eller är nyfiken på? Jag tar gärna emot önskningar! Lite som på jobbet där jag då och då spelar önskelåtar 🙂 !

Hoppas du får en toppenhelg.

/Titti.

 

 

 

4 Comments on “Ut…”

  1. …tycker om din blogg och är glad att du vill och orkar dela med dig
    du är klok rolig och intressant
    är från daLarna men tycker mycket mycket om stockholm så det är extra kul att läsa/se bilder från dina promenader i huvudstaden
    lämnar sällan (läs aldrig) kommentarer men nu har det blivit två hos dig

    1. Vad kul att du kommenterar hos mig! Jag fortsätter på min inslagna bloggbana. Jag är ju då och då i dina trakter också, min killes familj har ett ställe utanför Leksand som du sett, du får gärna tipsa mig om vad jag inte får missa i Dalarna! Vi håller kontakten! 🙂 /Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *