Uppladdningen fortsätter

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Påsken börjar väl officiellt på torsdag, det är inget som stoppar min kollega Ola, i dag var det dags igen och jag dras av någon outgrundlig anledning alltid in i hans högtflygande planer baserade på konstiga idéer. I dag skulle han stå på ägg och de skulle inte gå sönder… Ola hade sett en kille på You Tube göra det här tidigare. Det gick både bra och dåligt.

IMG_3051En fot ska placeras på varje kartong med ägg…

IMG_3057Det slutade oväntat bra, bara två ägg i ena kartongen sprack.

Här hade man kunnat tro att Ola skulle vara klar. Icke. Nu skulle vi bolla ägg. En äggkastningstävling. Här hade han för sig själv bestämt att jag skulle vara mottävlare. Jag är vad man skulle kunna beskriva som en…tävlingsmänniska!!! Jag behöver mentalt förbereda mig för sånt här, troliga vinster eller eventuella förluster. Nu var det bara att hoppa i sopsäcken och börja bolla.

IMG_3061Jag håller god min. Och ett ägg.

IMG_3070Nu förlorade jag, jag tror säkert att det var något sorts fusk inblandat, väldigt retligt var det i alla fall. Jag vill ju gärna vinna. Vad det än gäller. Det är inte klädsamt men sån är jag och undviker därför helst tävlingar. Jag försöker se dagen som en flopp i en rad succéer. Jag lyckades till exempel få alla rätt på ordförståelsetesten från högskoleprovet som de hade i DN. Det kan jag leva på ett tag. IMG_3082Vill du så finns det en film från äggkastningen, du hittar den på mitt instagram, tittischultz. Det kan i alla fall konstateras att påsken är på gång. Jag föredrar mina ägg löskokta. Med Kalles Kaviar.Det här var i alla fall vad jag gjorde på jobbet i dag. Påminner mig själv ännu en gång om mina universitetsstudier i journalistik.

Nu sova! I morgon är ju en annan dag och det vette fåglarna vad min kollega har i kikaren för mig om bara några timmar. /Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *