Umeå

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Det blev ingen sovmorgon i morse, morgonen efter kvällen innan, som blev sen. Jag kastade mig på ett tåg från Sundsvall till Umeå och nu har jag varit här hela dagen. En väldigt bra dag. Jag är här och hälsar på min kompis Sofia, vi lärde känna varandra när vi var au pairer i London, det är ett tag sedan – tidigt kritaålder eller så. Vi har hållit kontakten under årens lopp men sporadiskt, julkort, födelsedagskort och lite lite annat. I höstas sågs vi ordentligt i Stockholm och det var succé! Som att liksom hitta varandra igen, det hade ju kunnat vara så att vi inte hade något att prata om, att vi  blivit för olika eller något. Så var det inte, vi håller på att prata hål i huvudet på varandra, vad som varit, vad som kommer att komma och om sånt som är bra och om sånt som är dåligt. Väldigt roligt, väldigt självklart. nu vet vi var vi har varandra igen. Kul!

IMG_2768Vi gick en lång promenad längs Umeälven i dag, det var helt fantastiskt! Det var lite vinter på riktigt, minusgrads och sol. Jag är lite svältfödd på det den här vintern.

IMG_2767Det bor en katt här, hon är väldigt mysig.

IMG_2763Möjligen upphör den nyfunna kontakten efter att jag snor alla Sofias fantastiska koppar innan jag åker hem i morgon…

IMG_2762Jag lyckas alltid shoppa loss i Umeå och i dag hände det igen. Jag gillar t ex den här butiken, bra och viktig info på kvittot.

Kram, Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *