UMEÅ!

Titti SchultzLivetLeave a Comment

 

Den lilla turnén fortsätter. Med radiosändandet och modererandet av Fyra Talande Vänner. Inget får mig att känna mig så effektiv som att göra två jobb om dagen. Det är också väldigt roligt och jag får ju träffa människor jag aldrig skulle ha träffat annars. Här har jag alltså landat i Umeå, först sände jag P4 Extra och sedan modererade jag Fyra Talande Vänner på kvällen.

Att resa genom Sverige, helst med tåg och helst med tåg som går som de ska, är det bästa. Man hamnar på platser som man inte skulle hamnat i annars. Älvsbyn, Jörn (där övernattade Lenin 1917 på sin väg mot Sovjetunionen. Lenin hade varit i Stockholm också. Där köpte han en ny kostym på dåvarande varuhuset PUB.), Vindeln, Vännäs By, Sunderbyns Sjukhus, Tvärålund, Bastuträsk…

Umeälven. Där hade jag kunnat promenera ännu om det inte var så att det fanns tider att passa!

Bister uppsyn i Umeå!

Jag lånade en studio hos kollegorna på P4 Västerbotten i Umeå.

Anja Pärson! Vilken människa! Klok, cool, trygg, smart och rolig. Lyllos mig som fick ha henne som gäst. Hon är bussig och rak. ÄLSKAR mitt jobb!

Petra Malm var den första kvinnan i Försvarsmaktens hemliga förband SOG. Hon har deltagit i operationer världen över, hon överlever i öken, djungel, kyla, under vatten – överallt! Och jag tror att hon kan döda någon med händerna även om hon inte riktigt svarade på det. Jag visade ett par grepp också… En mycket cool och imponerande kvinna som haft ett mycket ovanligt jobb. Nu sk jaga försöka gå på en av hennes föreläsningar så snart vi är i närheten av varandra igen geografiskt!

Där framme står jag och framför mig satt närmare 450 personer. Helt makalöst roligt!!!

En salig blandning av bilder (den här har jag snott av någon för mig obekant person i publiken, tack till dig)! Här är vi, Fyra Talande Vänner – Jesper Caron, Torkild Sköld och Eric Thyrell.

Efter Umeå blir det Stockholm och sedan Göteborg.Tack alla som kommer på våra kvällar och tack alla som lyssnar. Det är ju tack vare er som jag kan jobba med det roligaste jag vet.

 

Hepp!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *