Tomt

Titti SchultzLivet2 Comments

Jag begriper väl att karln inte kan jobba i evigheters evigheter men jag jag blev märkligt berörd av att det var hans sista program tidigt i morse svensk tid. Jag älskar och har alltid älskat David Letterman. Han är en förebild och en inspiration. Han har något som ingen annan har. Fasen, det kommer att bli tomt!

IMG_2233Jag såg honom två gånger på Ed Sullivan Theatre i New York och det var fantastiskt! Att få se det som händer innan och under programmet som på det stora hela är live on tape. Hur folk liksom ”håller Dave varm hela tiden”, skojar och stryker honom medhårs under reklambreak. Hur folk springer, fixar och peppar. Han får vatten i sin Late Show-mugg och de plockar upp hans blyertspennor. Han är STJÄRNAN! Och levererar därefter.

IMG_4982Jag hyllade denne man i morse genom att dricka mitt morgonkaffe ur MIN Late Show-mugg, ha mina Letterman-glasögon (typ) och jag viftade hela morgonen med en blyertspenna (om än av fel sort men de Dave gillar finns inte att få tag på på en modern arbetsplats).

IMG_2251Nu har jag sett alla klipp som finns att uppbringa på nätet från världshistoriens sista Late Show with David Letterman, jag blev till och med tårögd. Ja jisses…

Titti hjärta Dave. <3

 

 

2 Comments on “Tomt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *