Tommy och jag

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

Häromdagen tog jag mig en lunch med Tommy Nilsson. Mycket trevligt och gott (vi sågs på söders mest säkre kort – Nytorget 6), Tommy tog sej och jag tog köttbullar. Vi har träffats flera gånger under årens lopp Tommy och jag. Den här gången tog vi oss en lunch för att prata lite inför det som ska hända på fredag, då är det nämligen dags för Meet & Greet i Sundsvall igen, det är tionde gången jag får intervjua en artist och det samtalet blandas med livemusik från artisten och eventuellt medhavda musiker.  Publiken käkar lyxig trerättersmiddag och det är aldrig fler än 170 personer i publiken så det blir nära och roligt, stämningen har varit helt magisk varje gång. Det är bland de absolut roligaste uppdrag jag någonsin gjort. Det blir varmt, roligt, lite sorgligt, generöst, massor av musik och faktiskt helt unikt. Nästan alla artisterna har bjudit på historier och erfarenheter som de aldrig pratat om tidigare men här får man ju prata oemotsagd och blir inte avbruten och det är bara glädje och kärlek i luften. Nu håller jag tummarna för att allt blir lika härligt och unikt med Tommy och förutsättningarna är goda! Tidigare har jag pratat med Eric Gadd, Orup, Sarah Dawn Finer, Tomas Ledin, Titiyo, Jill Johnson, Niklas Strömstedt, Nik Kershaw (!) och Bo Sundström.

Och vill du och kan du så kom gärna och gör mig och Tommy sällskap på fredag i Sundsvall. Det finns nämligen ett par biljetter kvar!

img_6337

Här hittar du all INFO!

Om du inte kan komma den här gången så tipsa gärna någon annan. Och till våren fortsätter jag och mina vänner på Quality Hotel i Sundsvall att sätta i hop Meet & Greetkvällar, håll ögon och öron öppna.

 

Kram!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *