Titti och Titti

Titti SchultzLivet1 Comment

Vilken kväll! I går var det dags för en sväng till Sundsvall igen. Jag fick intervjua Titiyo som äntligen är på turné igen. Hon, jag och hennes band samsades på scenen. Hon gjorde sin grej och den gör hon så jäkla bra, jag är ett fan och det har jag varit sedan Man in the Moon. Den nya plattan, 13 Gården, på svenska, är min nya favorit. Inte en dåligt låt. Inte ens en enda mindre bra låt.

IMG_4358

Soundcheck.

IMG_4360

IMG_4389

Titti x 2. Jag heter det, Titiyo kallas det. Ropade man Titti igår fick man bra respons.

IMG_4379

Som du kanske vet så har jag ju gjort flera såna här kvällar uppe i Sundsvall, det är hotelldirektören Ulrika Westin som skapat konceptet med Meet & Greet i den här tappningen.Det är så lyxiga kvällar,  mat, musik och prat. Det blir helt unika kvällar och alla artister har varit så himla bjussiga med både sin musik och sig själva. Sveriges främsta artister kommer själva med en gitarr eller med sitt band, de spelar och jag intervjuar. Det har varit helt fantastiskt roliga kvällar. I går var definitivt inget undantag. Titiyo var grym! Och publiken var härlig!

IMG_4382

IMG_4377

Man får inte nog av den här mattan!

IMG_4381

Drottningen är tillbaka! Lyssna genom plattan på Spotify, lyssna på texterna, snygga, underfundiga och smarta. Missa inte Solna, den är min favorit just nu. Och Taxi. Men börja med Drottningen är tillbaka.

En typiskt alldeles fantastisk fredag!

/Titti.

 

 

 

 

One Comment on “Titti och Titti”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *