Thailand en sväng

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

Jag har aldrig varit i Thailand. Jag har aldrig varit så sugen men jag är också väldigt rädd för ormar och såna finns det gott om i Thailand vad folk än säger… Men thaimat gillar jag och den finns ju här hemma. Till exempel på Koh Phangan, gott. Det finns en på Södermalm och en på Östermalm, jag var på Östermalm. Galet ställe.

IMG_5947

IMG_5946

IMG_5948

Mycket lampor och självlysande färger, man kan absolut få användning för sina solglasögon. De självlysande lamporna gjorde att vartenda dammkorn på min blus lyste i mörkret, perfekt.

IMG_5949

IMG_5952

IMG_5953

Bananpannkaka är tydligen ett måste i Thailand och jag är inte den som är den, jag tar seden dit jag kommer. Även när det gäller restauranger på Östermalm. Helt ok blir mitt omdöme. Med mycket chokladsås slinker allt med.

IMG_5951

Exotiskt!

Man skulle kunna tro att jag inte gör annat än äter den här veckan men det gör jag. Det är mycket som händer och sånt som folk brukar kalla hemliga möten. Jag säger något när jag kan och vet mer men det är mycket att tänka på och sånt kan ta tid… 😉 Jag skriver mycket listor och sorterar tankar, det är plus och minus-listor.

Kram och Sawadee Kaa!

/Titti i Thailand, typ.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *