Tårta

Titti SchultzLivetLeave a Comment

I lördags fyllde min sambos pappa Helge år. Det firas stort. Två veckor tidigare fyller min sambos mamma Ulla år. Det firas också stort. Alltid kalas med många vänner. Väldigt mysigt och roligt. Det här har blivit min tradition också på ett härligt sätt, Jag konstaterade i går att sommaren börjar med Ulla och Helges kalas. Men jag fick mothugg, en av deras kompisar konstaterade att sommaren börjar när Ernst börjar inreda ett nytt hus i tv. Hur som helst är det sommar nu!

IMG_4813

IMG_4815Nääs-ölen är ett måste i familjen med samma efternamn. De har inget med ölen att göra mer än att de dricker den d och då. Den funkade fint till matjessillen.

IMG_4839Alltid jordgubbar i någon form! I år fick tv:n vara med på kalaset, U21-landslaget sopade ju mattan med Portugal och är i final i sin fotbollstävling. Det gav extra hög stämning.

IMG_4840Det kan se ut lite som en jordgubbstårta vilken som helst men låt dig inte luras! Den var så otroligt god! Ulla hade fått bottnarna lite sega, marängiga på något vis. Pricken över i:et!

IMG_4823Sally var också mycket nöjd med kalaset, hon hittade en boll i rabatten.

Grattis igen Helge.

/Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *