Tändstål, plåster, kniv…

Titti SchultzHealth & Lifestyle, Livet, TravelLeave a Comment

Då är det packat och klart och precis just nu är det mest spännande att se vad jag glömt för jag började packa vid halv nio i går kväll. Dumt. Kl 21 var jag helt less på packandet och slutade packa och tänkte att det ordnar sig. VAD HAR HÄNT MED MIG!!?? Jag har alltid varit en person med kontrollbehov! Jag kan heller inte tänka att ”det jag glömt kan jag köpa”, jag ska nämligen ut i ”mitt i ingenting” på en skotsk ö som heter Islay, där finns inga närbutiker. Det är dags för The Ardbeg ARDventurer Challenge! De här är i alla fall på:

IMG_3749

Man ser att jag gått ett par vändor i dem i alla fall…

Det är alltså nu det händer, mitt äventyr på Islay i Skottland. Det är ett whiskydestilleri som har den här tävlingen varje år, de samlar mediamänniskor från alla möjliga håll i världen (de vill ha pr och uppmärksamhet förstås, jag är inte dum i huvudet, men i gengäld ger de ett äventyr utöver det vanliga. Och jag har inte lovat dem något så sköter de sig inte så kommer jag att säga det också. Jag gillar inte whisky så mycket och det vet de men de ville gärna att jag skulle komma med i alla fall. Det gjorde mig glad.), vi är tio som tävlar från alla möjliga länder; Japan, USA, England, Skottland, Kanada, Tyskland och så en människa från Sverige – jag. Jag är vårt landslag i den här tävlingen. OMG!! Tillsammans och mot varandra ska vi tävla, en ensam vinnare ska koras i slutet av veckan. Då har vi vandrat, klättrat och paddlat, Sovit i tält och Gud vet vad vi ska äta… Och i går kom jag att tänka på att jag tydligen ska gå på toa i naturen!!! Jag är ingen friluftsmänniska, eller jag är ingen campare. Jag sover gärna under mycket civiliserade omständigheter och sedan går jag ut och skitar ner mig och sedan hem igen och så ut och stöka nästa dag igen, så blir det inte nu, nu blir det ett enda långt stök. En sak som de två tävlingsledarna (en av dem är proffsäventyrare och före detta Royal Marine = stenhård.) också tittar på är med vilken attityd och inställning man tar sig an de olika utmaningarna och tävlingsmomenten, jag kan i bland bli lite irriterad när det kärvar… Och om det blir blött och kallt samtidigt – då blir det kritiskt. Men generellt tänker jag vinna!

Vill du hjälpa mig så kan du rösta på mig och det vore snällt om du ville göra det. Varje dag. Och om du kanske kan be alla du känner att göra detsamma.. Röstar gör du HÄR!! Vi som tävlar kommer att sätta i hop en liten JOURNAL varje dag också, den hittar du också på ARDBEGs hemsida. När jag skriver det här ligger röstningsgrejen inte uppe och inte the journals heller, vi har ju inte riktigt börjat ännu! Jag hoppas du hittar all info ändå. Jag kommer att försöka blogga under veckan men om det inte går så kommer jag att blogga i kapp senare: På insta (@tittischultz) och twitter (@tittischultz) händer det saker alla dagar. Även på Ardbegs insta ( @ardbeg) . På Ardbegs hemsida håller du koll under rubrikerna Ardbeg Events och tävlingen kallar man The Ultimate Ardbeg ARDventurer Challenge.

IMG_3752

Min kom-ihåg-lista!

IMG_3566

Mina med och mottävlare!

IMG_3569

Jag…!?

IMG_2834

 

Kanske paddlar jag förbi det här om en dag eller två!

Det här ska bli JÄTTEROLIGT!!!

Kram, Titti

 

Om du verkligen kommer i håg att rösta på mig under veckan vill jag säga TACK!! Jag lovar att göra mitt absolut bästa och inte gnälla mer än nödvändigt.

(Till min mamma som är jätteorolig för att jag gör sånt här vill jag bara säga att jag är snart hemma igen och jag kommer inte att dö. Och det mesta i kroppen går att laga om det går sönder.)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *