Svaghet

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Jag får nog erkänna att solglasögon blivit en svaghet hos mig. Jag tycker helt enkelt inte att man kan ha för många…

Jag letar glasögonbågar, det har jag skrivit om tidigare, och letandet går vidare. Alla människor är snyggare i glasögon och jag är glad att det blivit dags för läsglasögon för mig. Jag valde ingen av dem jag tog hem och provade förra veckan, inget par kändes riktigt rätt. I veckan fortsatte sökandet. Jag hamnade hos Nividas, ett svenskt företag som visade sig göra jättecoola bågar! Jag har sett dem på instagram och blev nyfiken. Det gick lite för bra kan man säga…

IMG_8569Det blev de längst fram till vänster! Nu väntar jag på att glasögonen ska bli klara. När jag väl valt läsglasögonen så tog jag sikte på solglasögonen.

IMG_8566

IMG_8568

IMG_8567Det är roligt att det inte finns ett enda par som är det andra exakt lika, det beror på hur de produceras. De är också förhållandevis billiga! Solglasögonen kostar 850 kronor och mina läsglasögon med styrka enligt recept kostar 1 500 kronor.

IMG_8571

IMG_8572

Ja, det blev de här. Det blev ett par solisar till också. Bra att ha när vi går in i den mörka regniga årstiden… Jodå så att.  Det andra paret solglasögon är samma båge som läsglasögonen med med solglas.

 

Kram, glasögonormen!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *