SuperMegaJättestort!

Titti SchultzLivet, Shopping, Stockholm1 Comment

I går var det invigning av Sveriges nya jättejättejättestora köpcentrum, Mall of Scandinavia. Det har kostat 6 miljarder kronor att bygga och var nästan klart. Sa jag att det är stort? Det är också väldigt snyggt, det känns mycket internationellt och det är inte bara de vanliga butikerna. Jag var inbjuden på en VIPinvigning och det var väldigt lyckat på alla sätt. Jag lyckades till och med shoppa, vintervantar till invigningspris till exempel. Erik lyckades spilla halva mingeldrinken inne i en himla fin inredningsbutik, de blev jätteglada.

IMG_1515Här ser du en bråkdel av detta mall. tydligen säger vi Mall om köpcentrum i Sverige nu för tiden. Är det språklig ut- eller inveckling? Men visst ser det snyggt ut?

IMG_1510Snittar till oss som fick vara vippar. Jättegott. Och det bjöds hummersoppa som var den bästa jag smakat! Oväntat att hitta bästa hummersoppan någonsin i en liten plastbytta på ett mingel.

IMG_1512

IMG_1523Jäklar i min lilla låda vilket tak!!!

IMG_1531Erik och Peak Performance… Det är en kärlekshistoria som heter duga. Jag behöver nya skidkläder i år och tyckte det på dockan längst fram var skitsnyggt, visst är det!? 12 500 kronor för byxa och jacka. Ja sa att jag skulle fundera lite… Känns lite i överkant för mina kanske tre skiddagar per år.

IMG_1535Det blev den här i stället. Och den fick jag gratis! Kanske inte riktigt ersätter ett skidställ.

IMG_1533Myshörna, man får lätt plats tre vuxna, det finns fri WiFi och laddningsstolpe till mobilen. Och rymdblommor. Jättefint. Det här blev min favorithörna. Det finns också M A S S O R med restauranger som inte såg så köpcentrumaktiga ut utan riktigt härliga.

IMG_1534Så det viktigaste av allt!! Har detta köpcentrum ett yoghurtglasställe? Det ska varje köpcentrum ha. Det finns!

Klart du ska ta dig till The Mall of Scandinavia i Solna. Se det som minst en halvdagsutflykt, främst för tonåringar och vuxna, små barn kommer att ledsna snabbt och har goda förutsättningar att ha sönder något dyrt. Jag skulle också råda dig att vänta ett par veckor innan du letar dig dit, det kommer att vara vansinnigt med folk ett tag gissar jag. I går kväll klockan 20 var själva VIPinvigningen slut och alla som ville var välkomna men det blev kaos, det var sååååå mycket folk. Man kunde inte släppa in alla, hundratals, kanske tusentals stod utanför och pressade varandra mot dörrarna på ett obehagligt sätt, det var köer med bilar ända ut på motorvägen. Som sagt, stressa inte dit men åk dit.

Kram, Mimmi Pigg.

 

 

One Comment on “SuperMegaJättestort!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *