Souk

Titti SchultzLivet, Shopping, Travel3 Comments

I går kväll tog vi oss till Souk Madinat, det ligger strax bredvid Burj Alarab där vi varit på afternoon tea tidigare (se gärna inlägget från i går). Souk Madninat är som ett köpcentrum byggt i klassisk arabisk stil. Massor av små butiker, en blandning av krafs, diamanter, flip flops, traditionella kläder och restauranger. Ganska mysigt.

IMG_3579

IMG_3574

IMG_3573

IMG_3584

IMG_3575

IMG_3586

IMG_3580

Efter att ha gått några varv och med två par nya flip flops i en påse åkte vi tillbaka till vårt hotell. (Så här ser de här tre ofta ut, de står i en liten gruppering, alla tittar åt olika håll men pratar om samma sak.)

IMG_3590

IMG_3598

IMG_3595

Avslutade kvällen med nyttiga fruktdrycker.

/Titti.

 

3 Comments on “Souk”

  1. Vi i familjen skall dit över sportlovet. Är lite nervös… Plötsligt känns Gran Canaria väldigt tryggt. Dela gärna med dig av temp och mer om var man skall gå eller inte. Fortsatt go semester!

    1. Jag kan bara beskriva hur jag upplevde det nu. Bara positivt. Aldrig någon känsla av att behöva oroa mig. Allt från resan till vistelsen kändes bra. Säkerheten rigorös på flygplatsen både där och hemma. Beslutet är ditt men jag har inget negativt eller tveksamt att rapportera! 🙂 Men GranCan är också fint! Undrar du något mer eller något mer konkret så hör av dig igen. Kram, Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *