Söndag

Titti SchultzGarden, Livet4 Comments

Efter att jag var klar på Nyhetsmorgon i morse styrde jag tillbaka till landet. Vi fixar och pillar i trädgården, det är mycket att greja med efter poolbygget (som jag ska göra ett eller kanske två separata inlägg om vad det lider), det är nästan klart nu. Poolen är ju klar och vi badar och badar. Men det ska ju bli ett trädeck runt också och det var pilligare än jag kunde tro… Men ett par dagar till har byggarna sagt, sedan är vi klara. L Ä N G T A R !

Härliga Tina och hennes man Jon kom förbi på ett spontanbesök. De hade varit och plockat jordgubbar inte allt för långt från oss och passade på att titta till Erik och mig. Mycket uppskattat. De hade också med sig massor av jordgubbar till oss. Lyx.

IMG_9865

Och som om det inte var nog med Tina, Jon och jordgubbarna så…

IMG_9870

…kom grannarna hem med tio (10!!!!) liter kantareller efter en liten sväng i skogen! Det var som en gul matta. Så vi fick kantareller också. Det bara regnade manna och mumma över oss i dag.

IMG_9871

 

Kram, Titti.

 

4 Comments on “Söndag”

    1. Hur mycket som helst tydligen!! Som ett gult golv. Jag törs ju inte vara i skogen så här års för jag är så rädd för ormar. Men kände mig mycket bortskämd när grannarna kom med presentkantareller!

      /Titti

    1. He Malin. Tio liter var det, fingrarna hade lite brått över tangenterna, men det var ju ändå kopiösa mängder. Och de fick fnatt! 🙂 🙂
      /Titti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *