Sommar hela dagen

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Direkt efter att jag jobbat klart åkte jag ut till landet, pendlar den här veckan. I dag hade vi en liten släng av sommar igen. Jag tvättade och hängde tvätten ute, det är bland det bästa jag vet. Den doften. Det blev en sväng i lilla lilla båten och vi hade härligt besök för sen lunch och häng.

IMG_7099Min bästis Maria med familj, Anders och mina och Eriks gudbarn, Emma och Martin kom åkande med båt. Det var evigheter sedan vi sågs så det var efterlängtat!

IMG_7104Mötet med Sally slutade i succé. Martin var livrädd till att börja med men hade gärna tagit med henne hem när de skulle åka. De fann varandra över en boll, alla tre.

IMG_7129I ärlighetens namn tyckte nog Sally att de där två små korta människorna var aningen intensiva, men hon kämpade vackert.

IMG_7119Hon är så himla gullig. Och busig och rolig och smart. Det är fantastiskt, men jag har fått de bästa gudbarnen man kan ha (fem stycken är de i spridda åldrar och det är kul som attan att se hur de blir äldre och vilka de liksom verkar bli här i livet). Emma är så framåt och just nu oblyg. Hon frågar massor och det gäller att hålla masken. Inget är konstigt. Nähä då. Inget. 🙂

IMG_7115Och så Martin, som just haft vattkoppor. Han är väldigt lik sin syster i sättet tycker jag och lite olik förstås. Han ropar ”Titti” så mitt hjärta smälter och du ser ju, busig, envis, glad och så fin.

IMG_7144

IMG_7148

IMG_7170

IMG_7153Lite oklar aktivitet men båda skrattade så de grät. Martin skrattar alltid så han kiknar åt Erik. Say no more…

IMG_7156Homebound. Alldeles nyss fick jag ett sms från Emmas pappa Anders som skriver att Emma grät när hon skulle gå och lägga sig och sa att hon längtade efter… Sally!

IMG_7158

Tack för i dag! Snart igen.

/Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *