Sista veckorna…

Titti SchultzArbete, LivetLeave a Comment

 

…innan semestern! Veckorna innan semestern blir man lite som en glad ko under ett kosläpp. Man släpper lite på både det ena och det andra. Här kommer några exempel!

MMAfightern Sadibou Sy tittade förbi och tränade lite grepp innan avfärd till USA där han ska fightas i ett par månader nu. Himla härlig människa! Och stark. Och lång. Håller tummarna för att det går galet bra för honom där borta!

Konfirmerade vi oss? Ringde vi och bestämde? Min kollega Farzad gick på semester en vecka före mig så Niklas Berglind vikarierade med den äran ett par dagar. Väldigt roligt! Och lyssnaren Sara hörde av sig en måndag och frågade om ”man kunde få hälsa på i studion”. Det kan man så hon hälsade på på onsdagen och hade med sig frukost. Vi älskar henne lite extra för det. (Fr v Freddi (som gör nyheter och lägger sig i det mesta på bästa sätt), nämnda Sara, Louise som är producent och hatar att höras i radio, Niklas och så jag.)

Och så den där årliga sommarlånglunchen. Det bästa på hela året.

Shanga Aziz från Locker Room Talk arrangerade manifestationen för att Backa Durmaz på Sergels Torg och vi åkte och hälsade på honom på hotellet för det här var sista morgonen innan semestern och vi tog programmet ut ur radiohuset. Det var roligt, rörigt och ganska härligt. Och stressigt. 🙂

Kaffe i Sveriges Radiobilen. Och blicken… överladdad!

På Nybrogatan i Stockholm gick Kristin Kaspersen intet ont anande och fick vara med i vår sändning en sväng. Hon skulle i väg och göra yoga på en brygga. Hon är fin!

Sedan sladdade vi ut till Bagarmossen och nyheterna sändes från en liten lekplats med goda ergonomiska förutsättningar… Producenten håller alltid koll. Vi gjorde också en bondgård av kottar men det kom inte med på bild…

Vi stormade in hos vår lyssnare Susan i Bagis, hon gör egen kombucha, fermenterad dryck, som hade kunnat vara jätteäckligt men Susans olika varianter var jättegoda!!! (De jag köpt har varit hemska tyvärr.)

Lite läskigt var det med den här svampen som bor i själva grundkombuchan, det är svampen som gör att det jäser.. Men om jag inte tänker på svampen så var det gott.

Nästa stopp blev Gullmarsplan. Vi bjöd Janne, Johnny och Mats på kaffe – de myste vid en busshållsplats och var vana vid starkare saker, sa de. Vi jobbade uteslutande med kaffe.

 

Sedan var sändningen slut och jag gick ut i friheten. Freddi jobbar på ett par veckor till.

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *