Silver och guld

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Jag tycker väldigt mycket om silver främst när det gäller smycken men för all del i andra saker också. I dag fick jag mitt lystmäte, jag hälsade på PRföretaget Starstudio som hade pressvisning för de produkter och märken som de jobbar med. En succéeftermiddag!  Massor att titta på och många nya och gamla bekantskaper. En av mina favoritdesigners är Emma Israelsson, jag har flera av hennes smycken, mest känd är hon nog för sina duvor. Jag har en på armen och jag är ett stort fan. Emma är så väldigt varm och trevlig också. Jag tittade på det hon har på gång inom en snar framtid, ett exempel ser du här ovanför, smycken med obearbetade smaragder. Jättefina! Och Emmas logga är en diamant, nu kommer jättecoola smycken i samma modell, de finns inte till försäljning ännu men halsbandet, örhängena och ringen ska jag nog önska mig. Och kanske armbandet…

IMG_3745

IMG_3739

 

IMG_3746Emma Israelsson.

IMG_3752De har vaknat nu och just den här flugan fick hänga på hem. Den kommer från CU Jewllery.

IMG_3748Efter smycken var det dags för kläder. Erik, min kille du vet, var bjuden på PEAK Performances utförsäljning och han är alltid på jakt efter grejor han kan använda när han åker skidor, den jakten slutar aldrig. Jag hängde på men tycker att såna här sammanhang kan vara jobbiga. För stirrigt.

IMG_3750Men det var ingen fara och Erik som letade allt och inget fick inte med sig något hem. Jag som inte behöver något köpte en jacka, en ullmössa med renar på (skämtar inte) och ett par handskar.

En eftermiddag i konsumtionens och kommersialismens tecken. Nu vilar jag mig i form inför morgondagen  men jag hann träna en sväng i dag också. Det firar jag med en chokladbit, BALANS!

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *