Se mig dansa

Titti SchultzHealth & Lifestyle, Livet, StockholmLeave a Comment

Jag är ingen sång eller dansman. Eller kvinna. Det är jag inte. Men det händer att jag gör undantag… Nu har det hänt, jag dansar i en musikvideo! Det är en kille som heter Daff Kjellström som tillsammans med en kompis, Rasmus Flyckt, gjort en väldigt viktig låt, den heter GLITTERPOJKE och för varje gång låten streamas går pengarna till RFSL som i sin tur sänder pengarna till andra länder där situationen för hbtq-personer är helt oacceptabel. När jag fick frågan om jag ville vara med på ett litet hörn ville jag säga ja på studs och när jag hörde låten var saken klar, en viktig text och en grym låt! Lyssna på den många gånger är du snäll!! (Det är helt ok att skratta lite åt min ”insats” men blinkar du så missar du mig… Snett underifrån är också min bästa vinkel!)

Så här säger Daff själv om hur låten kom till och varför den behövs:

– Glitterpojke kom till en dag när jag blev så trött på att folk kollade snett och pratade skit så fort man stack ut lite ur mängden. Alla människor ska ha rätt att vara som de är! Med låten vill jag rikta uppmärksamhet mot förtrycket av hbtq-personer. Till exempel är det i 76 av världens 200 länder förbjudet med homosexualitet och i åtta länder är det belagt med dödsstraff. Det känns extremt viktigt att göra något och skapa debatt i en fråga som samhället har glömt bort, säger Daff Kjellström.

IMG_8461

Nu ska jag lyssna på den här låten på repeat!! Vill du sprida låten och varför det är en extra bra idé att lyssna på den så får du väldigt gärna göra det. Tack. Till mina bloggkollegor här på Vavawoom hälsar jag att flera av er kanske vill lägga den på era bloggar också?

Kram.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *