Schultz englandsturné

Titti SchultzLivet, Travel3 Comments

I dag började den, bilsemestern i England. Inte alla som tycker att det låter så sexigt men jag vet bättre?! Jag har varit helt biten av den brittiska bacillen sedan jag var 14 år och på min första språkresa till Hastings. Jag har bott här och jag har längtat hit när jag varit på andra ställen. Nu är jag på plats igen. Tillsammans med min mamma, pappa och sambo – Erik.

Det började väl inte helt bra, först var planet sent från Arlanda, sedan fick vi vänta länge på att få landa i London och sedan var det förstås ordentligt med strul när vi skulle hämta hyrbilen på Heathrow. Hyr aldrig bil hos easyrent.com för de är allt annat än lätta att ha att göra med, jisses. Men efter det! Då rullade vi i väg och ut på den engelska landsbygden. I kväll sover vi i Ely, tre mil norr om Cambridge. En otroligt mysig liten stad. I morgon gör vi Cambridge. Våra stopp på den här resan kommer att vara ungefär ett dygn per ställe och vi är borta i tio dagar. Du får gärna åka med här på bloggen så får vi se vad vi hinner med. Har du några tips på vad vi inte får missa så berätta gärna.

IMG_9952

Lunch här! Strax bredvid alla blommorna satt vi.

IMG_9960

En selfie med pappa i lummig engelsk grönska.

Vi körde ganska direkt från Heathrow till Ely, klockan sprang i väg mer än vi hoppats första dagen så vi gasade på hit för att starta tidigt i morgon bitti i stället!

IMG_9966

Och om en ganska kort stund sover jag här! Vi bor på ett hotell som heter Poets House i Ely, otroligt fint!

IMG_9963

IMG_9961

Eldstaden ville ingen ha, men ett kopparbadkar mitt i rummet är aldrig fel.

IMG_9972

I morgon får bland annat den här ett besök, katedralen. Den ligger strax bredvid kyrkan! Ljuset!

Mer om Ely och framför allt Cambridge i morgon.

Night night.

/T

 

 

3 Comments on “Schultz englandsturné”

  1. Åh vad det ska bli spännande att följa er resa, drömmer om att göra samma sak.
    Ha det bäst! Kram <3

  2. Det ska bli så kul att få hänga med på resan! Är lite sugen på att bila någonstans i Europa nästa sommar, och England skulle ju kunna vara ett alternativ. Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *