Sammanfattning

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, Shopping, StockholmLeave a Comment

Den här veckan gick så himla fort så här måste vi göra en liten sammanfattning innan det blir fördjupning.

Jag tog bilder till nytt körkort, de närmaste tio åren kommer polis och andra som vill se leg att få titta på nyllet här ovan.

Jag åt lunch med min tidigare kollega Shabbe, en kvinna i världsklass. Hon tar ingen skit och hon säger alltid smarta saker. En mycket bra lunch och snart blir Shabbe mamma för första gången, hon kommer att vara grym på det också. (Hon är lite hormonknäpp dock, jag skrattade så jag höll på att sätta fisken i halsen när hon berättade att hon lagt tvätten i toaletten i stället för i tvättmaskinen. Hon var mycket nära att spola. Extra kul när skarpa människor tappar det lite.)

IMG_3008

IMG_3006

Vi åt på Sturehof och här är trappan upp från toaletten, en gam väntar på dem som inte tar sig hela vägen upp.

IMG_3066

Jag fick berätta att jag ska dela ut priset Årets Bok på Bokmässan i september. Du kan fortfarande rösta, ända till nästa söndag. Gör det. Man får rösta hur många gånger man vill och man behöver inte vara medlem i Bonniers Boklubbar. Här kollar jag, rosig och fin, om priset som någon ska få (12 böcker tävlar) är ordentligt monterat.

IMG_3072

Åkte tunnelbana. Tyckte reklamen var luddig.

IMG_3003

Jag är igång och tränar med Lovisa Lofsan Sandström igen. Sommarlovet är D E F I N I T I V T över…

IMG_3133

Skottsäker väst? Nej, men man skulle kunna tro det för Lofsan blir bara hårdare och hårdare. Tycker du att mina ögonbryn ser ovanligt framträdande ut? Det stämmer, de färgades också den här veckan. Jag gjorde pedikyr också, men det syns dåligt här.

IMG_3113

Sally är här igen och hon stannar till nästa vecka. Hon är som alltid alldeles underbar.

IMG_3115

Jag har en ny jacka. Som jag köpt på rea!! Jag som aldrig hittar nått på rea, jag är väldigt förtjust i ärmslutet. Den kommer från Hunky Dory men de verkar vara slut nu.

IMG_3118

En regnvåt Skånegatan på Södermalm.

IMG_3153

Nu är vi på landet. Det är mysigt med sällskap i baksätet. (Det verkar som att hon håller på och sparar ut till väldigt långt hår.)

Kram, Titti

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *