Samma samma…

Titti SchultzLivet4 Comments

Den här veckan blir det mycket samma samma här på bloggen, i alla fall till att börja med, mot slutet av veckan blir det andra bullar… Men nu njuter jag av att bara puttra runt ute på landet. Hunden Sally är kvar så klart.

IMG_4877Hon är, som jag tidigare nämnt, lite speciell, på många sätt. Hennes favoritposition är den här, grodan, de flesta hundar slutar med det  innan de ens fyllt ett. Sally är avsevärt äldre än så. Här spanar hon. Hon tar bevakningsuppdraget på stort allvar. Om någon närmar sig säger hon ”vuff” och kommer inspringande…

IMG_4879I går planterade vi vidare Sally och jag. Du anar henne där bakom.

IMG_4914I går kväll.

IMG_4912Ljuset i går kväll var magiskt.

IMG_4873Sommarfrukostar är de bästa. Resten av året är mina frukostar uppdelade i reklambreak och låtar på jobbet. Ett ägg hinner jag med under en låt t ex. Under ett reklambreak kan det bli en macka eller kvarg. (Gillar inte kvarg men det är smart och mättande.Frukost måste göras effektivt på jobbet. Inte nu.)

I dag ska jag klippa gräset. Eventuellt.

/T.

 

 

4 Comments on “Samma samma…”

        1. Hurra!!!! När jag är bortrest älskar jag det, hemma när jag måste göra saker, som handla och tvätta – då är 32 grader ingen favorit… Nu ska jag mest bada.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *