Same same…

Titti SchultzLivet1 Comment

Samma samma men olika, ny dag nya bad.

IMG_7724

IMG_7716Erik och August grävde upp vår häck som sett ut som en gles tandrad länge nu. Nu får den inga fler chanser, nu ryker den och blir ett staket i stället.

IMG_7718Som han slet. Jag visste inte att man kunde ha sån användning av sina gudbarn. Nästa gång ska han få rensa rabatter och putsa fönster.

IMG_7711Vi övergick till inredning. Jag köpte ju en skolplansch med ”mossig barrblandskog” på häromdagen och nu när mitt inredningsorakel är här så letade vi bästa platsen att hänga den på. Det kan bli här ovanför soffan. Vad tycker du?

IMG_7706Augusti vilade sig i form inför hemresan, då han och hans serviceteam (föräldrar) såg en säl i Saltsjön!! Inte helt vanligt.

Vilken helg. Bara en massa mys och gladpiller. Nu väntar en mycket intensiv vecka, jag gissar att jag tagit sommarens sista dopp den här helgen. Det känns…ok.

Kram, Titti.

 

 

 

One Comment on “Same same…”

  1. Hej Titti! Låter som en underbar helg! Ville bara tipsa dig om min webbutik som erbjuder designerpappersvaror såsom anteckningsböcker och kort. Precis som dig så älskar jag papper! Ha en fortsatt fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *