Så hände det

Titti SchultzLivetLeave a Comment

…sommaren kom! Så vi la i en extra växel.

Vi körde impoviserad kräftskiva med grannarna i går kväll och jag har läst, solat och badat i dag. I Mälaren. Och jag har snyltat på grannarnas pool.  En himla fin helg, mina föräldrar kom förbi också men jag tog inga bilder på dem. Min mamma hatar att vara med på foton och den bild jag tog på min pappa vill mamma inte att jag visar… 😉 Men de var här i alla fall och det var mysigt. De grattade Erik i efterskott och han fick en ny leksak, en drönare. Nu kör han omkring med den hela tiden och folk tror att han fluktar på dem med sin drönarkamera. Succé.

IMG_7342Egentligen är det ju bara det här man behöver för en lyckad kräftskiva.

IMG_7341

 

IMG_7355Det visade sig att egentligen var det bara jag som åt kräftor! Erik åt en kräftstjärt, Maria fuskar sig genom kräftorna – struntar i kräftsmöret och andra höjdpunkter, Magnus skötte sig hyfsat. Han kom dock inte med på bild. Det dök upp pajer, kantarelltoast, grillade chilikorvar, lax och skagenröra… Hur som helst – mera kräftor till mig. Vi hade hattar!

IMG_7364

Den som designade de här hattarna måste hata kräftskivor. Noll passform oavsett huvud.

IMG_7366I morse tog jag mig en runda. Blev som synes trött. Men är glad på insidan. Träning är alltid som bäst när den är klar.

IMG_7377Bad hos grannarna (som har ett pågående byggprojekt bakom mig).

IMG_7384Och så bad i äkta sjö. Mälaren. Här har jag just knackat hål på isen och efter det vanliga velandet doppade jag mig tre gånger och tog flera simtag. Det finns vittnen.

IMG_7380I år har vi minst tre igelkottar som bor ungefär på samma ställe, jag tror att de är släkt med varandra. Det här är den coolaste. Han låg och sov bredvid vägen (ingen bilväg) och rörde inte en fena, han bara gosade ner huvudet lite mer i gräset och blinkade trött, när jag tog den här bilden. Jag älskar igelkottar, de är bland de skitigaste djuren men underbara.

IMG_7398

IMG_7334Det här med att klä sig lika som sin kompis tycker jag aldrig att man behöver växa i från.

 

I morgon är det jobb som vanligt igen. Hoppas din helg varit skön.

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *