Research

Titti SchultzBooks, Livet, Travel2 Comments

Det här med semester är ett slit… Hårt arbete pågår.

I morgon bär det i väg, då blir en av mina drömresor verklighet. Jag är anglofil, jag älskar England och (nästan) allt engelskt. Människorna, miljöer, känslan… Luddigt – men allt. Just nu lägger jag sista handen vid researchen innan avresa. Man vill ju inte missa något!

Det är mamma, pappa, jag och Erik som ska bila runt. Du hänger förstås på om du vill, här och på instagram. Hoppas att du vill, the more the merrier. Rutten blir den här: Cambridge, Oxford, Gloucester, Bath, Newquay, Torquay, Portsmouth, Brighton och sedan tyvärr hem igen 😉 . Vi kommer att vara mycket noga med att inte köra raka spåret! Det ska bli väldigt spännande att se hur den här gruppen funkar tillsammans, vi är ganska olika, vi har starka viljor och vi har väl en ungefärlig gemensam uppfattning om vad det är för resa vi ska göra men jag misstänker att det finns minst fyra helt olika tankar kring vad vi ska göra också… Och då kan vad som helst hända! Det här ska bli så jäkla roligt! Troligen också galet, förvirrat, irriterat och alldeles alldeles fantastiskt.

Jag ska visa dig att England är en av världens vackraste, härligaste, roligaste och galnaste platser. De har så mycket hyss för sig.

Har du några Englandstips som du vill dela med dig av så tas de tacksamt emot. Vi rör oss i landets nedre tredjedel kan man väl säga. Jag har använt den här siten mycket, Visit Britain, bland annat har jag hittat biljetter till olika sevärdheter där till bättre priser än på ställenas egna hemsidor. Travelcards, Oystercards, till tunnelbanan i London är också billigare här, dit ska ju inte jag men det ska säkert många andra! Good stuff.

 

Snart åker vi!

Cherioooooo! /Titti

 

IMG_9890

 

 

 

2 Comments on “Research”

  1. Åh vad härligt ni kommer att få det! Jag tycker ni skall peta in ett besök på Kings College i Cambridge men det har du förmodligen redan planerat- väldigt fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *