Radiogala

Titti SchultzLivetLeave a Comment

I går var det dags för den årliga Radiogalan, mitt jobbs branschgala. Alla var där. Vilken firmafest! Priser delades ut. Min kanal var nominerad i tre klasser men inga priser blev det. Jag var nominerad till priset som årets kvinnliga programledare. Det vanns traditionsenligt av Lotta Bromé, så har det varit en åtta nio år nu.

IMG_8645Rickard Olsson i spännande tv-kostym (!?) och intressant sällskap gjorde ett toppenjobb med konferencierandet.

IMG_8640Jag och Carolin, vår programassistent. Här väntade vi på varmrätten, det ägnade vi en stor del av kvällen åt att göra. Vänta på varmrätten.

IMG_8650Petra Marklund bjöd på sin nya singel, på svenska. Bra låt! Senare på kvällen dök Måns Zelmerlöv upp på scenen, han har verkligen blivit en artist!!!

IMG_8639Farao, som kunde (och kanske borde) ha vunnit priset för Årets Rookie, tillsammans med vår producent Jocke. Två favoritkillar i min värld.IMG_8657Här är vi, som nominerats till årets kvinnliga programledare.

IMG_8656

IMG_8643

IMG_8658Nassim al Fakir och Oscar Zia. Nassim hade shorts, de kom dick inte med på bilden.

IMG_8631Min andra familj, Farao, Jocke (som jag jobbat med i 20 år nu tror jag), jag, Carolin (ny stjärna i mitt liv) och Roger som jag typ är gift med på jobbet. Vi har gjort morgonshow i radion sedan 2000 och vi känner varandra bättre än vad vi kanske skulle vilja. 🙂 Ola som också tillhör den här lilla gruppen var fullt upptagen att prata med en kollega.

En väldigt rolig kväll, jag träffade gamla och nya kollegor. Det är också spännande att hänga med konkurrenter en hel kväll…

Det blev sent i går och jag är ganska seg i dag. Läggdags.

Kram, Titti.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *