Proffs

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Att leta kläder till olika jobb jag ska göra är inte min favoritsysselsättning. När jag MÅSTE hitta något. Att strosa planlöst på stan och ta en kaffe och bara ha det bra är däremot bland det mysigaste. Den här gången var det en MÅSTE-vända. Lösningen var att kalla in ett proffs. Jag ringde Niklas Berglind som är stylist. Han är så jäkla bra, han har fattat precis vad jag trivs i, han rekar innan vi tar vår runda, han har en plan och jag bara lallar med. Det innebär att det blir ganska mysigt för mig!

IMG_8044Niklas har hjälpt mig förr och han är grym på sitt jobb och det faktum att han är en himla härlig person är grädde på moset. Numera är vi kompisar men vi ses för sällan så under rundan och promenaderna mellan olika butiker samt lunch så håller vi två eller tre samtalstrådar i gång hela tiden. Och då och då frågar Niklas, -behöver du kaffe? Ett proffs! (Så sent som i går stylade han förresten Måns Zelmerlöv till videoinspelningen av hans nya singel Shoud have gone.)

IMG_8096Vi sprang på ett annat proffs, superkvinnan Emilia de Poret, också stylist och modeorakel. (Och författare. Och skivbolagsdirektör.)

Vad vi letade kläder till i dag? En liten tillställning senare i veckan…

Kram, Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *