Pleasure AND business…

Titti SchultzLivetLeave a Comment

…i den ordningen.

Vilka kollegor jag har, jag är väldigt nöjd med dem. I går var det kalas, vi var ute och käkade allihop, nästan alla kunde vara med. Vi firade lite ditt och datt, väldigt trevligt och gott på Nybrogatan 38. Där gjorde man det enda raka och satte oss i ett chambre separée. I källaren.

IMG_3957Rickard, Dj Svengberg, Jaqueline, Sandy, jag, Ola och Farao…

IMG_3955…Håkan, Mathias, Carolin, Roger, Ragge och Rickards hand.

IMG_3960 I taxin mot nästa äventyr, skägget sitter på musikchef Mathias, programassistent Carolin, Roger och Jaqueline Joo som är terapeut och svarar på frågor hos oss i programmet på morgnarna en gång i veckan – klok som en bok är hon! Alltid bra att ha en terapeut i närheten.

IMG_3981NRJ Fresh live på HTL. Lyssnare hade vunnit biljetter till denna speciella kväll med flera av Sveriges skönaste artister just nu. Precis när bilden togs tror jag att man höll på att fixa ett litet teknikstrul, därav de bekymrade minerna. Jag och Roger var lite konferencierer, jobb och bra häng samtidigt.

IMG_3977Jakob Karlberg har levererat en av årets självklara sommarplågor, Fan Vad Bra. Den låten är vad den heter. Det verkar Danny tycka där i bakgrunden också. Danny hittade en tamburin och kompade lite på slutet, kul!

IMG_3978Danny avslutade kvällen och det gjorde han så jäkla bra! Så bra att det är befogat med en svårdom. Att han gör musik på svenska – en bra idé! Han bjöd på två låtar som inte är släppta ännu. Bra grejor!

IMG_3953

En riktigt rolig kväll på alla sätt! Nu är det helg, hoppas din blir himla bra.

/Titti

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *