Plakat. Och böcker.

Titti SchultzBooks, Livet, StockholmLeave a Comment

I går var det dags att prata böcker i Nyhetsmorgon igen, det var flera veckor sedan sist så jag var laddad och det blev väldigt roligt. Och varierat…

IMG_7544Anna Kokotos trollade som vanligt.

IMG_7551

I greenroom i kulisserna hittade jag de här två, jag gillar båda väldigt mycket. Renée Nyberg är Sveriges bästa programledare, jag tycker att hon är fantastisk. Och snabb, smart, vass, påläst, bra på att ta saker på volley…jag kan hålla på länge. Morgan Alling är en annan favorit. Klok. Varm Rolig. I kväll leder de Humorgalan på TV4 till förmån för Unicef. (Jag ska dit. I bland tror jag att Renée tror att jag förföljer henne som en galen stalker. Det är inte min avsikt. Men jag blir alltid till mig när jag träffar henne så det är säkert därför fotot är suddigt…)

IMG_7553

Jag har ny telefon…undrar om det är vajsing med kameran? Det här är i alla fall jag och filmexperten Ronny Svensson.

IMG_7554

Det var ju första maj i går och alla som hälsade på i Nyhetsmorgons studio fick göra ett eget plakat. Mitt kom till ganska spontant. Men baseras på erfarenhet. 😉

IMG_7561

På Daniels plakat står det ”Alla vill gå hem” och Martina förespråkade ”Ta en repa till Flempan”…  Man kan inte vara allvarlig jämt.

IMG_7584

Här är boken jag hade med mig i går En annan gryning av Camilla Sten. Jag tycker att den är spännande för den har ett framtidsperspektiv, den utspelar sig på 2040-talet och det blåser helt andra vindar i Sverige. Vi människor är indelade i fem grupper, A, B, C, D och E-människor, allt beroende vilket påbrå man har… Gud förbjude att vi hamnar där. Jag tyckte bitvis att boken kändes mer som än ungdomsroman men den har definitivt sina poänger som passar alla. Men definitivt bra läsning för unga människor.

IMG_7557

Tilde de Paula var morgonens programledare, hon är glad, klok och galen – grym kombo. Anders Pihlblad är likadan! I bakgrunden vankas det nyheter och väder.

IMG_7562

En grym söndag morgon.

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *