Paus

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Vi har en liten paus mellan sommarens alla besök. Mina föräldrar tittade förbi en kortis men åkte i går och vi pillar med lite ditt och datt. I väntan på nytt besök från västkusten, de anländer i eftermiddag.

Vi roade oss med att byta ut garderobsdörrarna i hallen, de hade nämligen fått en märklig lukt och det eskalerade hela tiden. Det luktade som en gamml farbror som duschar lite för sällan. Visst låter det märkligt men så var det.  Jag ringde IKEA och berättade det, de hade aldrig hört talas om det tidigare och det kan jag förstå. Vi köpte nya dörrar och de monterades i går, ett snabbt byte tänkte vi. Chop chop liksom. Icke. IKEA tänkte annorlunda.

IMG_5917 Vilken överraskning, man har flyttar hålen för gångjärnen!! Nu tog allt tre gånger så lång tid och blev pilligt och besvärligt. Irritationen växte för varje dörr. Varför denna ändring? Allt annat är exakt detsamma. Nu vilar jag från IKEA ett tag, det är alltid något när jag handlat där.

Vissa svalkade sig med ett bad. Bad för att kyla ner både kropp och känslor.

IMG_5914Nu är vi uppe i hela 17 grader. Jag badar inte. Bara de med gula shorts badar.

IMG_5923Det grejades med den lilla båten.

Ja, det är väl det som händer. Vi har köpt ett nytt parasoll, jag har läst ut två böcker. Vi åt hummer i går. Det är väldigt mycket semester helt enkelt.

Hoppas att du också har det bra.

/Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *