Påsken

Titti SchultzLivet2 Comments

Det har varit sköna dagar, jag har varit på landet med Erik och min mamma och pappa har varit här. Vi har slappat, ätit och suttit i solen. I dag fixade vi lite i trädgården och tog en långpromenad med grannarna. Väldigt lyxigt. Älskar känslan av att ha tid. Och så är det ledigt i morgon också! Fest!

Man tänker att en liten groupie skulle vara kul. Blev ju riktigt bra.

Det här med vad jag har på mig tänker jag inte så mycket på ute på vischan…

Min friluftsgrupp. Erik, Maria, Marias syster Camilla och hunden Herman.

Samma gäng, här tittar hunden Tage fram också.

Mamma och pappa. Vad kan jag säga. Man måste älska dem.

Pappa ser livsfarlig ut, för att matcha mössan får man anta. Han är inte så farlig. Nej, det mesta av mitt temperament har jag ärvt från mamma och det har varit mycket användbart under årens lott.

Smakfullt pynt.

Mycket vår inne nu. Till och med hyacinten ser vårlik ut. Men doftar jul!

Kram, Titti

 

 

2 Comments on “Påsken”

  1. Oh Titti vad glad jag blev igår när jag hittade din blogg!! Saknar dig ( o Roger ) så mycket. Ser dig ibland recensera böcker på tv. Kul o se lite av stugan/föräldrar/Eric som man hört så mycket om på radion o gjort sin egen bild i huvudet av. Kram en F.d trogen radiolyssnare

    1. Hej,
      Härligt att du känner så! Vi håller kontakten här i bloggen och du vet kanske att jag numera gör radio på Sveriges Radio! På P5, lyssna gärna, via SRs hemsida, SRs app eller på 93,8 om du är i Stockholm med omnejd. Berätta gärna vad du tycker!
      Bästa!! /Titti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *