Pappas dag

Titti SchultzLivet1 Comment

Jag har världens bästa pappa, så enkelt är det och så var det med den saken.

IMG_1344När min pappa fyllde jämt senast fick han välja en resa vart han ville i hela världen. Det var min present och så skulle vi åka tillsammans. Pappa valde Berlin. Här dricker han berlinskt kaffe.

IMG_1345

IMG_8546Här är min pappa med sin fru. Som är min mamma. Som hatar att vara med på bloggen och instagram, förlåt mamma. Det här är lätt en av mina favoritbilder på de här två.

IMG_5033Pappa, jag och Erik.

IMG_0746Tiergarten, Berlin, pappa.

IMG_4568Pappa och tårtan. Jag gjorde den när han fyllde år i somras. Det var den godaste tårta han ätit i hela sitt liv. Sa han. Det säger han om nästan allt jag gör. Det är gott, eller bra eller fantastiskt. Men i bland säger han plötsligt att något hade kunnat vara bättre, eller att jag gjort något snarlikt bättre förr en gång. Det är därför jag vågar lita på honom. Han talar om när jag inte lyckats riktigt bra. Som med franskan till exempel. Och matten. En annan krönika som var bättre. Och inte är jag minsta musikalisk. Men jag gjorde världens bästa tårta till min pappa i somras.

IMG_4517Han har vissa likheter med en orangutang. Att ha långa armar är ett schultzkt attribut. (De där skorna pappa… Du har slängt dem nu va?)

IMG_4535 Storvinst OCH en filmstjärnefru! (Notera den traditionsenliga midsommarslipsen…)

IMG_9415

Men ska man paddla till eller ska man paddla från…? Min pappa är revisor och banjoist, en utmärkt kombo. Även om man kan ledsna på en ensam banjos vemodiga plinkeplonk repeterandes hemma i ett kök och man kan ledsna på att en egenföretagarrevisor måste jobba jämt och på att det verkar vara det svåraste i hela världen att gå i pension någon jäkla gång! Men han har en plan som tuffar på och när den gått i lås då ska vi ses oftare. Jag hatar att vi inte ses oftare. Vi bara jobbar du och jag pappa. I olika städer. Urbota dumt upplägg. Vi ses för lite men du finns alltid där. Vi tänker ofta på varandra, det vet vi. Vi har väldigt roligt tillsammans och gillar samma och lika saker. Du är min pappa och en av mina bästa vänner.

Jag älskar dig pappa, ja det gör jag. Det är sen gammalt.

P + K, Titti.

 

 

 

One Comment on “Pappas dag”

  1. Åh vilken fin pappa! Haha skrattar högt när han väljer Berlin när han fick resa vart han ville i hela världen. Men Berlin är en jätte härlig plats att vara på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *