På hög nivå

Titti SchultzFood & Drinks, Interior, Livet, Stockholm1 Comment

I dag blev det lyxlunch, Det är sällan, eller aldrig, som jag och mina morgonkollegor äter lunch tillsammans. Vi flänger omkring åt olika håll och när vi jobbat klart så vill vi mest gå hem. Men idag hände det. Vår kompis kocken, krögaren och entreprenören, Pontus Frithiof har tagit över våning 23 i DN Skrapan, och gjort en festvåning med massor av möjligheter av den gamla resentationsvåningen. Nu kan man käka lunch, ha möten – hemliga möten och vanliga möten, AW, en tête a tête, fira något, ja lite vad man vill. Pontus lovade att man är väldigt flexibla. Kul! En utsikt man inte riktigt kan sluta glo på från det som numera heter Atelier 23!

IMG_9645Motljus men utsikten blev bra.IMG_9642Gruppbild! Roger, programassistent Carolin, Pontus och Ola. Jag ock producentJocke i framkant.

IMG_9621

IMG_9623Vi käkade i ”köket”. Rummen har olika teman.

IMG_9624

IMG_9625Han är en livsnjutare Jocke. Alla valde vi vatten till lunchen men när erbjudandet om lite bubbel kom slog Jocke till. Härligt.

IMG_9626Nej, det här är ingen bra bild. Förlåt Ola, Jocke och Roger men den är liksom så dålig att den blev bra… I bakgrunden står Lisa som lagat vår lunch och det gjorde hon fantastiskt bra. Anka med plommonsås och en magisk valronadessert! Lyxlunch som sagt.

IMG_9628

IMG_9631

IMG_9634Västerbron som jag tar mig fram och tillbaka över varje dag mellan Södermalm som är hemma och jobbets Kungsholmen, på södermalmssidan ser du Högalidkyrkans dubbla kyrktorn. Huset i mitten kallas baconhuset eftersom det ser ut som en skiva bacon… I det vita höghuset bodde gamle statsministern Tage Erlander och hans fru. De hade utsikt över Västerbron mot stan.

IMG_9661Det var lite blåsigt där uppe på balkongen 85 meter över marken.

IMG_9657

Tack för maten Pontus och grattis till ett fantastiskt ställe. Ses snart igen.

/T.

 

 

 

One Comment on “På hög nivå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *