One Republic och jag

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

För en vecka sedan höll jag på med det här; intervjuade Ryan Tedder, frontfigur i One Republic. Vilka låtar de har!

IMG_8724

Att intervjua folk, det är bland det roligaste jag vet, vem det än är. Ryan Tedder visade sig vara rolig, glad och väldigt trevlig. Och han skriver till varenda levande artist känns det som, han klår vår Max Martin med hästlängder. Här är några han skrivit till: Beyonce, Adele, Taylor Swift, Madonna, Arana Grande, Westlife, One Direction och Gwen Stefani och det är alltså en droppe i havet av alla superartister han skrivit hits till. Sjukt imponerande!  Och så skriver han till sitt eget band; Aplogize (som väl blev genombrottet i Sverige), Counting Stars, nya hitten Wherever I Go som jag gillar mycket men mest gillar jag ändå den här:

Och så den nya:

Bra grejer!

IMG_8723

Det ser ut lite som att jag blev kär i karln där och då också, det blev jag inte. Han är för övrigt lyckligt gift med någon och de har snott ihop två barn tillsammans. Kul med barn, tyckte Ryan, men mycket jobb.

Jag tänkte att jag skulle slänga in länken till intervjun här men det vill bara inte funka, obegripligt. Kasta dig in på You Tube i stället och sök efter Ryan Tedder from One Republic interview – NRJ SWEDEN . Där hittar du mig och Ryan och hör oss prata om jätteviktiga saker…

IMG_8721

IMG_8720

Ryan känner massor med svenskar, här ringer vi super dj:en Sebastian Ingrosso och lyckades pricka in precis när han lämnade barn på förskolan. Ett samtal som skulle kunna sammanfattas med: KAOS!

I bland älskar jag mitt jobb extra mycket.

Kram, Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *