Oh happy day

Titti SchultzLivet, Stockholm3 Comments

Det är ett par år sedan men men vilken dag det var.

Jag har egentligen aldrig varit sån att jag blivit kär i kändisar, vanligast förekommande bland barn och tonåringar enligt mina efterforskningar, men inte ens när jag var i den åldern funkade jag så även om jag tyckte att Richard i Herreys var snygg. Men när jag äntligen skulle få träffa Robbie Williams var jag nästan medvetslös av nervositet innan. Notera de rosiga kinderna.

Det var på Grand Hotel och Robbie var i Stockholm med Take That som återuppstått och den här vändan skulle han vara med. Jag skulle intervjua honom och Mark Owen. Och i taxin dit hade jag sån puls att jag tänkte att jag kanske skulle få en hjärtinfarkt innan jag ens var framme.

Mark Owen hade jag träffat förr, han och Take That hade varit hemma hos mig och vi gjorde en ganska rolig intervju där de gick runt och kände sig som hemma. De och allt deras folk. Två enorma security gards bland annat, de fick knappt fick plats i min lägenhet. Take That och jag fikade, de hjälpte mig läsa av elmätaren, plocka in disk i skåpen och vi hängde en del i sovrummet. Jag har en mycket speciell bild på mig och Gary, Mark, Jason och Howard i min säng. Men den gången var inte Robbie med i det för första gången återuppståndna pojkbandet. Att vi träffats förr kom Mark i håg när vi nu satt på Grand, han, jag och Robbie. Och Robbie undrade varför vi inte var hos mig den här gången. Jag sa att det gick att lösa i en blinkning om han ville och jag tror att han där någonstans insåg att jag hade lämnat allt om han föreslagit att jag skulle följa honom över världen resten av livet. Ja jisses.

Det blev i alla fall en rolig intervju, väldigt bra stämning och mycket skratt. När vi var klara hängde vi kvar och snickesnackade om allt möjligt men till slut kände jag motvilligt att jag nog skulle röra på mig för att inte framstå som fullkomligt galen stalker. Jag och Mark kramades och alla var överens om att vi ses hos mig igen nästa gång. Så skulle det kramas med Robbie. Och han var snäll log att krama mig länge. För att avsluta med att ta mitt ansikte mellan sina händer och kyssa mig! JO DET ÄR SANT!!! Jag nästan dog. Och det gjorde nog hans fru också som satt i en soffa en bit bort….! Jag minns fortfarande inte hur jag kom därifrån.

alla3

Originalbilden men jag är ganska noga med att kapa bort Mark.

Jag är fortfarande säker på att jag och Robbie är menade för varandra och det är bara en tidsfråga innan det blir vi. 😉  (Min sambo är väl medveten om detta och helt ok med att jag kan lämna honom för Robbie när han minst anar det. Erik har nämligen ett ok från mig att lämna mig för alpinastjärnan Lindsey Vonn när han vill!)

Titti hjärta Robbie.

 

3 Comments on “Oh happy day”

  1. Haha, jag hade blivit så nervös att jag inte hade fått fram ett ljud! Bra att ni har en deal där gällande Robbie och Lindsey 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *