Nya datum, kom!

Titti SchultzLivetLeave a Comment

På onsdag gör vi det igen, i Eskilstuna!

Det är som jag sagt förr, en väldigt rolig kväll! Fylld av inspiration, konkreta tips för kommunikation och ledarskap. Inget flum. Jag gillar inte allt för luddiga grejer och här är det inget ludd alls Eric, Torkild och Jesper är grymma, kloka och roliga. Jag är också lite rolig…  😉  Killarna föreläser land och rike runt till vardags och då är det längre föreläsningar, de här kvällarna när jag och de jobbar tillsammans plockar de det bästa ur signa föreläsningar och ger dig ungefär en timme var, det är en helt unik kväll! Det är en kväll då du kan komma själv, tillsammans med vänner eller med kollegor. Oavsett om du kommer själv eller tillsammans med någon så är det en investering i dig själv, man kan hela tiden bli lite bättre.

Har du möjlighet att göra oss sällskap i Eskilstuna på tisdag, vilket vore väldigt roligt, så hittar du biljetter här! Vi är på Eskilstuna Teater och kvällen börjar kl 18.00, vi säger tack och hej vid 21.45.

Vi slår till i Stockholm också!! Biljetter hittar du här! (Start kl 18 och vi är klara 21.45.)

Jag älskar Göteborg och jag ser fram emot den här kvällen! Biljetter här. (Start kl 18 och vi är klara 21.45)

Enda stoppet i Dalarna blir i Borlänge. Kom om du vill! Biljetter hittar du här. (Start kl 18 och vi säger god kväll 21.45)

Boden blir sista stoppet för mig och killarna tillsammans den här våren. Vill du göra oss sällskap hittar du biljetterna här. (Kvällen börjar kl 18 och vi skiljs åt 21.45)

 

Hoppas att vi ses.

Kram!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *