Ny vecka

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Den här veckan tror jag att saker och ting kommer att trattas ner och visa sig. Flera möten och ganska viktiga samtal ska hållas. Det finns de som frågar mig, ”men vad jobbar du med nu då”? Jag jobbar ju ganska mycket som moderator och konferencier, som jag alltid gjort parallellt med mitt radiopratande. Nu gör jag ännu fler moderatorsuppdrag och det är väldigt roligt. Men jag tror att jag ska göra något mer också…

Men jag tänkte att du skulle få hänga på till några uppdrag jag gjort på sistone, lite som att du praoar liksom.

img_5126

I Helsingborg var jag moderator för dessa herrar som när de föreläser tillsammans kallar sig Tre Vänner, de är grymma. Otroliga inspiratörer. Jag var moderator och intervjuade dem och det här var så roligt att det ska vi göra igen vi fyra. Jag återkommer med när var och hur om du kan och vill komma. Jesper Caron, Eric Thyrell och Torkild Sköld heter de. (Bilden högst upp är från Helsingborgsjobbet, 580 personer på Helsingborgs Stadsteater. En fantastisk kväll.)

img_5138

Blåsigt i Helsingborg.

img_5149

img_5165

Med Måns Möller på planet hem. Gillar Måns.

img_4994

Bokmässan har vi ju pratat om.

img_5529

Moderator på stor företagarorganinsations samling på Chinateatern och här med föreläsaren Seth Godin från USA  som kan vara bland de smartaste jag mött. Att intervjua honom var en utmaning och ett sant nöje.

img_5526

img_5537

I bland måste man lägga ett par strån i kors… Linda Fernström gjorde håret och färglade mitt ansikte på ett imponerande sätt. Jag kände mig väldigt fin, glamorös! Och smokingen var ny. Den här kvällen jobbade jag på scenerna på Grand Hotel i Stockholm, Vinterträdgården och Spegelsalen.

img_5544

David Batra var ett av inslagen under kvällen. Rolig. Han pratade bland annat om hur det är att ha Säpo hemma mest alla dagar och hur det kan bli när någon lämnar kvar sin skottsäkra väst hemma hos familjen Kinberg Batra…

img_5540

Jättejätteglad för mina nya örhängen från Efva Attling, Ziggy heter de. Och dem har jag gett till mig själv i present.

img_5547

Men nu är det som sagt ny vecka och nya tag. Hoppas din vecka blir bra!

Kram, Titti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *