Ny bil. Wohoooo!

Titti SchultzLivet3 Comments

Julafton! Eller det var väl snarare så att känslan påminde om julaftonskänslan man hade när man var liten. Min nya bil är här nu. Jag har väntat på den i månader, nu har den anlänt från Tyskland och jag känner mig lite kär. Doften, känslan och den är så fin. En AUDI Q3. Jag gillar AUDI, det här är min tredje. Eller fjärde. Jag hade tänkt mig en grå men det blev svart, jag har glömt varför men min favoritfärg är ju svart så jag tycker att den är toksnygg.

IMG_4160

 

Jag gillar verkligen att glida runt i bilhallar och sniffa runt. Älskar ljudet när dörrarna öppnar och stängs. Alla ljud som har med bilen att göra och vilka känslor de väcker i oss testas hur många gånger som helst, man undersöker vilka ljud och känslor vi går i gång på, tänk på det nästa gång du lägger i blinkersen! Det ljudet är testat på säkert flera hundra människor! Min nya bil ser ut som den på de två bilderna till höger. Fast svart då…

Jag köper min bil på Bilmetro i Gävle för jag känner Per som jobbar där, det är roligare att göra av med en massa pengar när man har trevligt samtidigt. Bra stämning! Gott kaffe. Och jag betalar alltså för min bil med egna pengar. Bra att veta. Men kaffet bjöd de på!

IMG_4116

IMG_4120

 

Hånglar upp en bil. Inga konstigheter.

Jag hänger i Gävle hela helgen, det är mycket på gång här. Du hänger på så klart här på bloggen – om du vill.

Ha en fin fredagskväll.

/Titti.

 

 

 

3 Comments on “Ny bil. Wohoooo!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *