Nu kör vi, påsken!

Titti SchultzLivet2 Comments

Jag är inte religiös, alls. Har ingen tro. (Annat än att jag tror mycket på att man ska vara snäll.) Jag uppskattar ändå att de som tror fått igenom alla de röda dagar som finns i almanackan som jag med glädje lapar i mig! Nu har jag parkerat mig på vårt lilla ställe mellan skogen och Mälaren. Tänker inte röra mig härifrån förrän tidigast måndag kväll. Och i dag kom hon, Sally. Hon är den lilla hunden som jag hundvaktar så ofta jag kan och får, vare sig hennes husse och matte behöver hundvakt eller inte.

IMG_3130Sally kom med solen, för dagen började med hagel och lite snö.

IMG_3092Hagel. Aprilväder.

Här hemma är det väldigt livligt just nu, en hängiven leksandsupporter gapar olika instruktioner till tv:n. Leksand möter Malmö i någon form av avgörande match om vilket av lagen som kommer att få spela i SHL nästa år. Det är ingen liten sak, om du frågar till exempel min sambo. I skrivande stund leder Malmö med 1 – 3 och jag är på riktigt lite oroad över att Erik ska bryta i hop. Han mådde illa av nervositet innan matchen började, det här är inte bra. Han frågar sig om det möjligen kan bero på att han glömde leksandströjan hemma i stan… Vi har kompisar som lånar vår lägenhet i påsk, de ska nu ta på sig nämnda tröja så den får lite mänsklig värme. Och precis när jag skrev det gör Leksand mål!!!! Vad i hela fridens namn, funkade tröjtricket????? Amazing! Nu är hoppet tillbaka i tv-soffan.

Spänningen är oliiiidlig. (Om någon gärna vill att jag löpande refererar det som händer framför tv:n här hemma så säg bara till…)

 

Glad Påsk. /Titti.

 

2 Comments on “Nu kör vi, påsken!”

    1. Hon är en spansk vattenhund och har en mycket lyckad personlighet! Jag blir helt kär varje gång hon hälsar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *