Nu kan jag inte klä mig själv längre

Titti SchultzFashion, Food & Drinks, Health & Lifestyle, Livet3 Comments

…så jag testade något nytt. En stylist.

Han heter Niklas Berglind och vi var lite bekanta innan i dag men nu är jag helt såld på honom. Hans jobb är alltså att leta kläder till folk, kända och okända. Man kan få hjälp att styra upp hela sin garderob eller hjälp att hitta en look till en särskilt tillfälle. Det sistnämnda var det som gällde för mig men nu kommer jag inte att klara av att klä mig överhuvudtaget utan honom efter i dag. Han vet nämligen mycket bättre än jag vad jag passar i har det visat sig! Det blev en väldigt rolig dag, Niklas är fantastiskt rolig, lyhörd, rak och trevlig. Lätt att hänga med.  Jag behövde hjälp att hitta kläder till ett konferenciersuppdrag jag har i veckan som kommer och jag gick bet när jag letade själv och då kom jag att tänka på Niklas som jag träffade på en av förra sommarens bästa fester. Då stod han på händer. Han kan det också. På bilden pratar vi (eller mest Niklas) om vad som är bra och dåligt med olika modeller av byxor.

IMG_1586

Vi hängde mycket på Filippa K, byxorna på bilden följde inte med hem men kanske något annat… Hur slutresultatet blev visar jag senare i veckan som kommer. Klackarna blir i alla fall höga! Nu ska jag slip into something more comfortable och gå och lägga mig. Vi hörs i en radioapparat nära dig i morgon bitti!!

/Titti.

3 Comments on “Nu kan jag inte klä mig själv längre”

    1. Ja det kändes lyxigt. Det är så klart inte gratis men folk bokar personal shoppers och sånt och det är ju inte direkt gratis och de är ofta knutna till ett varuhus, Niklas rekade i hela stan och jobbar väldigt fokuserat med sin kund (eller patient som jag kallade mig). Nu fixar han så det som behövde ändras på kläderna fixas av skräddare. Jag tycker att det har varit en god investering och jag slapp hjärtinfarkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *