När någon annan får välja

Titti SchultzLivet3 Comments

När Erik fyllde år häromdagen ville han åka till en av sina favoritaffärer, Biltema. Det är inte min favorit. Men så hittade jag den avdelning som jag gillar bäst. Den med jaktgrunkor och kläder! (Det är samma sak när vi är på XXL Sport, jag älskar avdelningen för jakt. Det finns bland annat en termos som ser ut som en hagelpatron. Jägarhumor.)

IMG_7214Här är jag klädd i vinterkamouflageanorak, käck jaktportfölj (!?), nytt nät som döljer vad som helst och en skata.

IMG_7218

Väst och vapenfodral med användbara fack i olika storlekar i pigg orange färg, passar till allt tycker jag. Man vill inte bli misstagen för en hare när man trampar fram i skogen.

IMG_7205Men det här är min favorit! En rufsig look. Det finns de som på fullt allvar köper den här jackan och trasslar runt med den i skog och mark. Det får mig att skratta lite. Inte hånfullt. Men det måste se helfestligt ut. Jag älskar skatan, den passar till allt och så en grå svan vätte. De heter vätte såna här fåglar som man kan skicka ut på sjön och så kommer andra fåglar dig och då blir de skjutna om de har otur. En gång fick jag en väldigt fin vätte av min pappa, den såg ut som en gräsandshane. Jag la den i mina föräldrars pool och lurade min mormor att den var äkta. Hon kastade limpa till den. Ett fint minne.

Kram, Titti.

 

 

 

3 Comments on “När någon annan får välja”

  1. Du är ju bara så himla skön!
    Alltid något kul som gör en glá! En liten kvällsrutin att titta förbi gör ju att man avslutar leende, bra grej liksom :-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *