När jag var 19 år..

Titti SchultzLivet, Shopping, TravelLeave a Comment

..hade jag aldrig ens funderat på märkesgrejer. Eller lite, jag hade Bagheeraoverall, drömde om en Takanooverall men någon sådan blev det inte och jag var så himla glad över min Join the Hero-tröja från Gul & Blå. Mer seriöst än så blev det inte förrän jag åkte till ett litet ställe inte allt för långt i från Bath, Mulberrys Factory Shop. Jag var au pair i London och min au pair-kompis Sofia ville till outleten, hon skulle köpa en plånbok hon drömt om. När vi kom dit så blev kan helt förälskad i de fantastiska skinnväskorna, plånböckerna, necessärerna och filofaxpärmarna. Nu när jag är avsevärt äldre och får i hop lite mer än 40 pund i veckan (som en au pair tjänade) så har jag under de senaste åren i bland unnat mig något från just Mulberry. (Jag gillar inte kläderna och skorna, men allt det andra!) Jag pysslar om väskorna som vore de små barn och trots att jag har haft ett par saker i många år så ser de knappt använda ut. Mina gudbarn ska få ärva dem. Jag väljer bara tidlösa saker. Och i den mån man kan älska döda ting så älskar jag väskorna, min sminknecessär och min filofaxpärm. Den sistnämnda har jag haft i många år och jag blir glad varje gång jag plockar fram den. Den blir verkligen bara finare. Som av en händelse låg Mulberrys Factory Shop precis längs vår lilla bilrutt!

IMG_0867

IMG_0861

IMG_0860

IMG_0855

IMG_0859

IMG_0884

Butiken ligger i ett gammalt skolhus och precis bredvid ligger det outletbutiker för massor av märken. Men vi åkte vidare efter Mulberrystoppet.

IMG_0876

Någon fotobombar! Jag har kollat på en väska i drygt ett år och man kan väl säga att jag gjorde en diskret frivolt för mig själv när jag upptäckte den på outleten. Det är absolut inget fel på väskorna, inga skavanker eller så. (Det kan kännas som lite knasiga färger i bland eller så är det helt enkelt så att jag inte gillar orange och rosa så mycket.) Det är helt enkelt lägre priser.  Mycket nöjd, och med köpförbud för mig på något mer de kommande månaderna, åkte vi vidare. Gladast var min pappa som inte var imponerad av vare sig väskorna eller priserna. 🙂

Kram, damen med handväskan.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *